Birk-Entreprise ApS

Facader

DSCF0017At male husets facader er et større projekt, der altid bør forberedes grundigt og udføres omhyggeligt. Til gengæld vil du også have glæde af arbejdet i mange år fremover.

Det er absolut heller ikke lige meget, hvilken maling man bruger, og slet ikke på tidligere malede facader. På en gammel facade, hvad enten den er pudset eller malet, er forarbejdet altafgørende for et godt resultat.

Nye puds- og betonfacader er ret nemme at male, hvis overfladen ikke er porøs eller smitter af, en grundregel er dog at nye teglfacader skal stå i mindst 24 måneder før de malerbehandles.

Skal resultatet være holdbart, og kunne tåle at stå ude året rundt, så skal arbejdet gøres rigtigt helt fra bunden.

Hos MK malerfirma giver vi dig en grundig og tilbundsgående analyse af din facades tilstand, samt kvalificerede malerbehandlinger som matcher behovet. Vi renoverer og vedligeholder, også med gamle anerkendte metoder når dette er påkrævet.

De fem mest almindelige typer facademalinger er:

  • Akrylmaling (plastmaling)2012-08-08-868
  • Olieemulsionsmaling
  • Silikatmaling
  • Silikonemaling
  • Cementpulvermaling.

Vi udfører også pudsarmering af gamle forvitrede facader samt af nye klimaskærme der efterfølgende enten malerbehandles eller trækkes over med indfarvet puds.

Det er altid en god ide at få afsat en stor farveprøve på facaden, inden du den endelige beslutning tages. Husk at betragte den under forskellige lys- og vejrforhold.

En væsentlig detalje der også skal tages med i betragtning, såfremt huset er i 2 plan, kan det være en nødvendigt med stillads. Hvis området omkring huset er jævnt, kan man i nogle tilfælde bruge et rullestillads. Stilladser kan være en tung post i den samlede økonomi.

Få vores bud på hvilke behandlinger din facade trænger for igen at fremstå som ny.