Birk-Entreprise ApS

Om Birk entreprise

Om MK malerfirmaBirk entreprise IvS består af en gruppe malermestre i samarbejde. Gruppens fællesnævner er faglighed og grundighed som vi implementerer gennem efteruddannelse og et effektivt kvalitetsystem. Derved sikrer vi en effektiv vedligeholdelse af rum og bygninger, så de altid fremstår flotte og indbydende.

Vi benytter både de nyeste teknikker og traditionelle metoder og lægger stor vægt på holdbarhed.

Vores kundegruppe inkluderer både entreprenørvirksomheder, arkitekter, ejendomsadministratorer, boligselskaber og private kunder, der for de flestes vedkommende har fået os anbefalet af vore faste kunder.

Vi har igennem vores mangeårige produktion udviklet vort eget interne kvalitets- og miljøstyringssystem der har til formål at sikre kunden altid får samme gode oplevelse og kvalitet.

Birk entreprise yder konsulentbistand i processen med planlægning af langsigtede vedligeholdelsesopgaver. Og kan tilbyde totalløsninger hvor alt fra opgaveplanlægning, tidsplaner og budgetter, er bearbejdet til en lønsom vedligeholdelsesplan der sikrer ejendommens værdi.

Fra vores velassorterede værksted sælger vi samme produkter, til dem der selv ønsker at male. Vi leverer gerne direkte til din adresse og står klar med faglig assistance hvis der er behov for det.

Vores motto er:   Håndværk – der holder!