Tapet med akustisk effekt

Tapet med akustisk effekt

Bygningtapetserer.

Da Birk entreprise blandt personalet har to bygningtapetserer ansat tager vi gerne tapet-opgaver ind, også de mere specielle af slagsen.

Denne opgave var at beklæde to vægfelter i et møderum med denne specielle 3D tekstiltapet med akustisk effekt fra Arte Wallcoverings, som er en er verdens absolut førende indenfor både design og kvalitet af tapet og vægbeklædning.

Arte Wallcoverings, RosaceTapetet

Dette tapet er opbygget på en nonvoven papirbagside der gør det muligt at spalte tapeten, hvis det skal udskiftes med en anden overflade. Det betyder samtidig at man skal rulle tapet-klæberen direkte på væggen.

Den 3-dimensionale overflade som er skabt ved hjælp af termoformning, giver tapetet en spændende overflade som tydeligt varierer alt efter hvorfra man ser på det.

Fra afstand skaber de grafiske elementer et nærmest levende mønster, og kigger man nærmere, kan man tydeligt fornemme og se den rumlige effekt.

3D tekstiltapet med akustisk effekt

Fabrikant: Arte Wallcoverings,
design: Rosace

Tapetet kan købes gennem:

Tapetforum A/S
Frederiksberg Allé 44
1820 Frederiksberg

Designer på opgaven:

JACKIE-B

Akustik.

For at teste den beskrevne akustiske effekt som tapetet skulle besidde, gik vi over gangen og ind i et rum af samme størrelse overfor mødelokalet. Effekten var ikke til at tage fejl af, så vi optog en lille dogmefilm om netop denne effekt.

Se selv med her: