Birk-Entreprise ApS

Malerfirma

Som malerfirma løser Birk entreprise en bred vifte af opgaver inden for malerfaget. Vi ønsker at kunne imødekomme vores kunders behov med den relevante ekspertise på en lang række af felter.

Ud over at udføre alle former for traditionelt malerarbejder, har Birk entreprise også særlig viden og ekspertise inden for en række af specialer, som du kan finde mere om herunder:

Vi udfører:

Et grundelement i Birk entreprise, er en innovativ nysgerrighed efter at dygtiggøre sig og lære nyt, og en grundlæggende erkendelse af, at det er muligt at lære nyt og blive bedre til det man gør, hvis man har den rette indstilling.

Værktøj

Det samme gør sig gældende for brugen af det værktøj vi har til rådighed og det nye der kommer til. Alt nyt skal prøves, testes grundigt, for at klarlægge om vi kan finde en mulighed for at udvikle vores arbejdsmiljø eller omkostnings-effektivitet.

Materialer

Valget af materialer foregår efter de samme principper som beskrevet ovenfor. Med sigte på altid at opnå et første klasses malerarbejde, vægtes arbejdsegenskaber, udseende og pris. På det grundlag har vi valgt at samarbejde med PP mester maling som vores hovedleverandør.